Materiaalipankki

Materiaalipankki on Painotohtori-kirjan tukisivusto, josta löydät mm. kirjassa hyödynnettävät Lähtökyselyn ja PainoSuunnitelman


Täältä löydät ajankohtaisia juttuja ylipainosta ja sen hoidosta. Tilaamalla Painotohtorin uutiskirjeen varmistat, että saat ensimmäisenä tuoreita kuulumisia ja käytännön vinkkejä painonhallintaan!

 Lähtökysely ja PainoSuunnitelma

Painotohtori-kirjan ohjeilla saat käyttöösi Lähtökyselyn selventämään omaa tilannettasi, ja laadit helposti yksilöllisen PainoSuunnitelman pysyvään painonpudotukseen. 

Painotohtorin Lähtökysely

Miksi ja miten mittaisin vyötärön-ympäryksen?

Painoindeksi kertoo pituuden ja painon suhteesta. Mutta vyötärönympärys on monelle vähintään yhtä tärkeä mittari ja myös hyvä rasvakudoksen sijainnin selvittäjä. Sydänliiton sivustolta löydät ohjeita painoindeksin ja vyötärönympäryksen

 mittaamiseen.  

Siirry Sydänliiton sivustolle

Kannattaako kalorilaskenta ja miten se tehdään?

Tähän ja muihin kiinnostaviin aiheisiin palaamme piakkoin - pysy ajantasalla tilaamalla Painotohtorin uutiskirje alla olevasta nappulasta! 

Tilaa Painotohtorin uutiskirje!

Onko oikeasti niin, että...?

Pohditko jotain painonhallintaan liittyvää, jota olet aina halunnut kysyä? Lähetä oma kysymyksesi painamalla alla olevaa nappulaa. Valitsemme säännöllisesti kysymyksiä, johon vastaamme tällä sivustolla. 

Kysy painonpudotuksesta!