Painotohtori.fi

Tervetuloa Painotohtorin sivustolle! 

Lääketieteen lisensiaatti André Heikius on kokenut painonhallintalääkäri, joka on auttanut satoja suomalaisia kohti pysyvää painonpudotusta ja terveellisempää elämää. Hän on elintapaohjausyhtiö Edeventin perustaja ja lääketieteellinen johtaja, ja on toiminut mm. maailman suurimman painonpudotuspalveluita tarjoavan yrityksen lääketieteellisenä asiantuntijana. Heikius toimii mm. Suomen Lihavuuslääkäriyhdistyksen toiminnanjohtajana ja on suosittu kouluttaja. 

Painotohtori - Pudota painoa pysyvästi -kirja tarjoaa tieteeseen perustuvaa ja käytännönläheistä opastusta pysyvään painonpudotukseen. Tutustu kirjaan tarkemmin täältä. Tältä sivustolta löydät myös kirjaan liittyvän materiaalipankin. 

Perustamallaan Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikalla Turussa Heikius työskentelee tiiviisti psykologien, ravitsemusterapeuttien ja liikunta-ammattilaisten kanssa tarjoten asiakkaille aidosti kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä painonpudotuksen hoito-ohjelmia. Painotohtorin vastaanotosta voit lukea lisää täältä